Klasický nebo dynamický QR kód? To je, oč tu právě běží

QR kódy jsou čím dál oblíbenější, a to především díky svému univerzálnímu využití a možnosti QR kódy, respektive to, na co odkazují, měnit. Takovou možnost třeba u EAN kódů nemáte.

QR kódy mají mnoho předností

QR kódy se dají skenovat i chytrým telefonem anebo lze díky nim provádět nejrůznější funkce. QR kód lze směrovat na automatické načtení URL adresy nebo otevření webové adresy. QR kód také může automaticky vytvářet události v kalendáři, přidávat `lajky` na sociálních sítích nebo ukládat kontaktní informace, iniciovat telefonní hovory či třeba odesílat textové zprávy.

Nemusíte měnit jejich grafickou podobu

Oblíbené jsou zejména dynamické QR kódy, které vám umožňují v budoucnu přesměrovat QR kód na různé odkazy, aniž byste museli měnit grafickou podobu tohoto kódu. A co víc, QR kód je možné využít také ke sledování statistiky návštěvnosti nebo sdílení.

Všechno, co potřebujete o klasických nebo dynamických QR kódech vědět, se dozvíte u firmy Barcodes.cz. Její generátor QR kódů (ale i EAN) umožňuje vytvářet klasické EAN kódy i QR kódy a ještě vám k tomu vytvoří profesionální grafiku.

Poskytuje vám záruky, které u konkurence nenajdete

Společnost Barcodes.cz má oproti konkurenci několik výhod. Nejenže dodává QR kódy a standardní čísla čárových kódů pro maloobchod a s využitím kdekoliv po světě, ale také vám poskytuje záruku jedinečných čísel, a to za rozumné jednorázové ceny a bez dalších skrytých poplatků. Navíc se pyšní rychlým servisem nebo možností poskytnutí GLN (Global Location Numbers). Svým zákazníkům nabízí Barcodes.cz zdarma registraci EAN kódů a výrobků do databáze.

E-shop společnosti Barcodes.cz funguje nonstop, proto si QR nebo EAN kódy můžete nechat vygenerovat ještě dnes. Navíc vám její zákaznický portál nabízí online přístup k předchozím objednávkám nebo stažení grafiky čárových kódů.

Podzimní MMA SHOW a OKTAGON v plném proudu

Poznejte všechny účinky kratomu