Latino beibi tietää mitän kyrpä haluaa. Nuori lutka saa kyrpä kurkkuun. Paksu brunette saa rajusti munaa. Blondi pillu vs paksu musta kyrpä. Paksu ranskan nainen imee munaa. Paksu tyttö lutkuttaa ja ratsastaa. Kurvikas ja paksu beibi saa ulkona kyrpää. Paksu ja kurvikas nainen on erittäin kiimassa. Paksu nainen masturboi ja squirttaa. Paksu emotyttö haluaa munaa. Paksu karvapillu ratsastaa sohvalla. Paksu amatööri imee penistä. Kyrpä ja sperma suuhun. Iso kyrpä syvälle kurkkuun. Massiivinen kyrpä suuhuun ja perseeseen.

Kiitos fiksuista vastauksista ja kommenteista. Niin ei ne miehet tosiaa näy kaikkea tietävän Vai meinaa mies että kohdunkaula ja kohtu venyy tai siirtyy pois alta: Kyllä emätin joustaa joka suuntaan vähäsen. Se on tavallaan kuin sukka: Pituussuunnassa kyllä tulee kuitenkin stoppi jossain vaiheessa vaikka olisi kuinka ohut penis.

Jos survotaan kovaa pohjaan ts. Jos on kovasti kiihottunut, niin pienen kivun kestää, se voi olla tavallaan myös osa nautintoa. Ja kyllä aikaa myöten ne oikeat asennot ja tavat löytyvät, harjoitelkaa. Ja ehkä siihen paikat myös jollain lailla tottuu. Synnytyskivuista sen verran, että se kipu aiheutuu siitä, kun kohtu valmistautuu synnytykseen.

Samalla kohtu lihas supistelee, elikkäs valmistautuu työntämään ulos lapsen. Sitä voisi verrata vaikka ylösalaisinkäännettyyn päärynään, joka muuttaa muotoaan palloksi. Itse syntymisessä naiselle tulee voimakas työnnätys, elikkäs tarve työntää ulospäin. Kyllä se pahin kipu on se avautuminen, ei se synnytys.

Niin on luonto nerokkuudessaan järjestänyt, että synnytyksen alkaessa naisessa vapautuu niin paljon hormoneja, että kudokset ovat käsittämättömän joustavia. Synnytyksen jälkeen hormonit keskittyvät muihin hommiin, maidontuotantoon jne. Elikkäs golfpallon pullauttaminen sieraimesta on mahdotonta, vaikka se varmaan onnistuis silloin kun synnytyksenaikainen hormonimyrsky on päällä. Tuskinpa mitään provoa, olen nimittäin nuoruudessani törmännyt samaan ongelmaan ja se on tosi kivuliasta.

Aloittajalle ohjeeksi, että sinun täytyy reilusti pyytää kumppaniasi olemaan joka kerta varovainen. Aika kun nääs kuluu, rakkaudet tulevat ja menevät ja joku päivä huomaat, että jonkun kanssa kaikki natsaa kohdalleen. Näin se valitettavasti menee. Sitä ennen tosin voi "joutua" olemaan vaikka about 30v väärän ihmisen kanssa naimisissa tms. Miksi sitten naiset huutavat niiden isojen munien perään?

Näin miehen voin kertoa et parasta seksissä on se,kun SAA painaa juurta myöten eikä se et pari tuumaa jää ulkopuolelle. Silloin siihen yltää jopa sormella. Kun sitten on tarpeeksi innoissaan, se vetäytyy ja nousee ylöspäin paljastaen koko emättimen todellisen pituuden jolloin pohjaan ei todellakaan yllä sormella. Pituus luokkaa 15 cm.

Koska miesten peniksen keskipituus on alle 14cm ja emättimen syvyys on 15cm. Eli eiköhän ne huutajat ole juurikin niitä, joilla on tuo pienemmillä varusteilla varustettu "mies". Omalla kullalla on yli 20cm ja se on liikaa. Aina saa olla varomassa ja sitten sen kerran kun hän innostuu enemmän ja todellakin survaisee, niin sen kuulee naapuritkin.

Taitaa olla se synnytyskipukin yksilöllistä. Minulla ainakin se vauvan ulostulo oli kaikista kivuliain. Supistukset ja avautumisen kyllä kestää mutta se kun reikä venyy, paukkuu ja repeää Aloittajan ongelmaan ei ole muuta ratkaisua kuin varovasti ja opetellen. Ei ollut oma mies ku oli eronnut vaa kyläilijä. Kyllä se emätin venyy helposti pituussuunnassa. En ajatellut koko asiaa mutta kun naisystäväni sanoi että osut helposti sormella siihen ja niin todella osun,, ja silti koko kalu menee sisään..

Joten kyllä se venyy todella paljon pituussuunnassa. Voi herran jestas eikö äsken sanottu että kun nainen on kiihottunu emätin on pidempi vähän ku erektio joten oot sormeillu naistas ja se ei oo nauttinu paskan vertaa siitä: DDDDD nauraisin tollasen miehen alas mun sängystä: D ''tietää mistä puhuu'' ja sit selittää kauheeta shaibaa.

Näinkö se nyt on, 8. Siis oikeasti omistautumisen arvoisen elämänkumppanin? Sen mitä tärkeimmän ihmisen kanssa kyllä tapaa sitten saada kaikenlaiset fysikaaliset ja hydrauliset partikulariteetit ja kanssakäymisen tavat sovelletuksi natsaamaan, jos vain jotain oikeasti merkityksellistä noin muutoin on vireillä.

Näin mulla tähän saakka, mutta prioriteettinsa kullakin Ja tykkään erityisesti siitä tunteesta, kun mies pääsee pohjaan asti ja ilmeisesti sitten puskee niitä munasarjoja kun tuntuu sellainen ihana paine. Rakastelu jää vähän vaillinaiseksi, jos mies ei yllä pohjaan saakka. Itselläni on 20 cm penis ja kyllä se tappiin asti menen naiseen kuin naiseen.

Ehkä olet vain vähän nuori ja kypsymätön. Onneksi netissä kaikilla on 20cm. Kiva ois 20cm peenis,mutta kyllä se jää19,5cm;iin.. Höh oli hän kiihottunut,, En ole huomannut sitä emättimen venymistä naisen kiihottuessa.. Miksihän hän sitten tykkää kun sormettelen ja rakastelen..

Olimme naimisissa liki 20 vuotta ja valitettavasti en keksinyt sinä aikana mitään poppakonstia tuohon harmiin. Kaikki "syvälle" menevät asennot oikeasti aiheuttivat kipua itse seksissä mutta myös sen jälkeen. Jälkeenpäin olen ajatellut ettei exän penis mitenkään näyttänyt sen pidemmältä kuin muidenkaan, mutta kyllä sen käytössä huomasi.

Nykyisen mieheni penis näyttää samapituiselta, mutta ei kuitenkaan tee kipeää, joten pienestä erosta se on kiinni. MOnesti olenkin ihmetellyt, miksi miehet luulevat että naiset haluaa isoa siis pitkää Liiasta pituudesta on vain haittaa.

Joo ja jos miehellä on hieman mahaa, niin ei uppoa yhtä syvälle: Sama ongelma oli aluksi meilläkin tai no ajoittain vieläkin. Ihan alusta asti keskusteltiin ja mies kyllä ymmärsi.

Siinä huumassa ei vaan aina muista kuinka syvälle saa mennä. Kun meillä se pituusero ei niin hirvittävän suuri ole niin auttaa se kun vähän reisillä pidättelen. Siis ihan pientä puristusta ettei pääse liian lähelle. Sinällään ei ole toimenpiteenä niin huomiota vievä, että minun keskittymistäni haittaisi. Jos se on tosi iso niin laittakaa siihen joku stoppari; Äh ei saisi vitsailla vakavilla asioilla. Toivottavasti joku osaa heittää parempia vinkkejä.

Nimittäin tuo on tosi inhottava ongelma. Ei sinulla ole antaa tarkempia vinkkejä? Ton stopparin vetäsin kyllä ihan omasta päästäni. Eikun vaan kaikki niksipirkkalaiset kehittelemään mistä sellaisen saisi: D Ite olen iha turvautunut vaan miehen muistuttamiseen ja tarvittaessa pikku pidättelyyn.

P Tai mistä sitä tietää vaikka niitä olisikin markkinoilla. Sieltä saa erialaisia renkaita miehen penikseen. Niiden luulisi auttavan siihenkin, ettei mies pysty työntämään liian syvälle vahingossakaan. Lisäksihän niiden muutenkin pitäisi tuntua hyvältä Niitä voi sitten tarpeen mukaan laittaa enemmän tai vähemmän stoppariksi! Vakava asia oikeasti, mutta ehdotuksesi hymyilyttää ja sai mielikuvitukseni liikkeelle.

Niksipirkkaa tosiaan; lasten uima-apukellukkeiden tyyppinen puhallettava rengas? Donitsi tai kaksi tarkoitan hiusdonitseja.. Apua, nyt taitaa mennä mauttomaksi..

Hirveät kivut seksin aikana ja jälkeen,vaikka meillä on jo lapsiakin. Luulisi paikkojeni löystyneen,mutta valitettavasti ei: Oma avovaimoni jätti minut, koska hän ei ollut tyytyväinen seksielämäämme. Kun kysyin häneltä tarkemmin, hän sanoi, että liian iso penikseni tuotti hänelle kipua melkein joka rakastelukerralla.

Voitte uskoa, että harmitti, sillä hän ei ollut koskaan aiemmin puhunut mistään kivuista, tai siitä ettei seksielämämme ollut tarpeeksi hyvää hänelle.

Ja mikä ironisinta, olen aina luullut, että minulla on keskimääräistä pienempi penis. En tietenkään olisi halunnut tuottaa hänelle kipua, ja olisin halunnut löytää jonkin kompromissin seksieläämme ajatellen, mutta hän halusi erota "ison penikseni vuoksi".

Onnea pienimunaisen miehen etsintään! Kirjoitin tähän vastineen, koska olen sitä mieltä, että ihmisten pitäisi puhua näistä asioista avoimesta keskenään, ettei käy niin, että ne asiat mitkä hankaavat parisuhteessa - esim.

Minua harmittaa aivan tajuttomasti, ettei avovaimoni voinut keskustella näistä asioista aiemmin. Ehkä olisimme voineet parantaa seksiä, monipuolistaa sitä hänelle sopivaksi tai jotain vastaavaa. Seksuaalinen yhteensopivuus on yllättävän tärkeä asia. Et tajunnut exän sarkasmia. Tajuat sen kyllä jossain vaiheessa.

Tajuat varmaan itse vielä joskus, että "typeryys ihmisen tyhmentää". Tarjoa puolivelttoa se ei satu. Puoliveltto muljuaa somasti ja se ei säre paikkoja ja ja sillä synty alipainetta emättimeen joka voi päästää pärähdyksiä yhdynnän aikana. Älä anna toisen tökkiä liian syvälle, ja pidä siitä kiinni.

Lisäksi kysy gynekologilta auttaako mikään ja käytä liukuvoidetta. Minulla ei tule kipeäksi mutta sattuu silloin, ja toinen tekee silti. Onkohan hänellä sadistisia piirteitä kun ei ole mennyt perille vaikka olen sanonut. Halukas nainen 9. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mikä sitten on sopivan kokoinen penis? Useinhan miehet stressaavat enemmän peniksen pienyydestä kuin siitä että: Tietysti tämä riippuu aivan peniksestä ja emättimestä, mutta jos otetaan esimerkiksi vaikka Berocca purkin kokoinen penis.

Sitä munan 25cm pituutta ei mitata persereijästä asti. Ja toinen juttu jos se olisikin kuvitteellisesti 25cm niin muille tiedoksi että seksielämä on aika laimeeta, se ei enään seiso vaan roikkuu kun lehmänhäntä. Tietenki jos veltosta tykkää niin mikäs siinä. Sepäse juuri, jos seksi ei kuulukkaan sinun parisuhteeseen niin joillakin muilla se saattaa kuulua!

Että mene sinä keskustelemaan parisuhteesta miehesi kanssa. Koita harrastaa seksiä selälläsi maaten ja jalat yhdessä, mies siinä sitten sinun päälläsi, kasvokkain. Onnistuu VAIN pitkällä peniksellä ja on loistavaa! Mies ei pääse kovin syvälle ja "tavarakin" on tiukempi: Sitä minä vaan että 1. Vastaajista kukaan ei tunnu ajattelevan miehen tunteita, miltä siitä tuntuu kun pääsee slaikkarillaan vaan vähän kutittelemaan eikä koskaan saa tuntea miltä tuntuisi uittaa nakkiansa koko pituudeltaan.

Kuinka moni mies ajattelisi naisen tunteita seksin aikana, jos vehkeeseen sattuisi koko ajan ihan saatanasti? Luultavasti tuo on syy siihen, että HK-tyypit ovat useimmiten H-tyyppejä. Emätin muokkaudu pikkuhiljaa sopivaksi-ainakin mulla on käynyt niin!! Ja sano se asia poikaystävälle,ettei hän pöki sinne liian syvälle,kun se kerran sattuu-sulle tulee kohta traumat koko touhusta!!

Pyydä kauniisti miestäsi ottamaan sutkin huomioon-kyllä näistä asioista kannattaa puhua!! Kyllä alkuun sattuu ja kun se kipu tulee ekakerran niin vastaa varmaan samaa kuin miestä potkittas munille.

Joo tottakai siltähän se varmasti tuntuu. Minäki tiedän että kun menen itse paskalle niin se varmaan tuntuu samalta ku naiset synnyttää. Jos tuo ei kuulosta lapsen kuksimiselta, niin mikä sitten?!

Pelata basketball ja nainen enough saada. Onkos muutens kukkaan huomannut että yleensä mustilla on aika iso penis. Siis kun katon pornoo. Jokaisella sellanen joku 20 cm. Taepeeksi pitkään lämmittelyä ilman yhdyntää ja tarvittaessa liukuvoidetta. Verta vuotaneella limakalvot revenneet Itte oon cm 2. Se siitä kyrvästä Nimimerkki "Itte oon cm" on koko mies yhtä kyrpää, kuten hän itse todistaa. Miksi lyhyillä naisilla on isompi värkki?

Johtunee siitä kun piru aikoinaan vit,tuja teki ja naiset seisoi kahdella lankulla telineellä? Piru löi altapäin kirveellä naisen haarat halki? No tottakait lyhempi nainen oli alempana kuin pitempi ja siksi pitkillä naisilla on pienempi värkki! Eikä tämä tarina ole palturia! Eikö ne pitkävehkeiset osaa jättää muutamaa tuumaa ulkopuolelle? No kyllähän se aktin aikana tuo himmailu onnistuu, mutta yleensä touhun loppupuolella on sellanen hetki että ajatus ikään kuin sumenee.

Ja yleensä silloin parhaalta tuntuu saada se vehje ihan tappiin asti sisään. Enkä nyt vastaa tähän "pitkävehkeisenä", vaan ihan normaalin hepin omaavana kaverina, jolle emäntä valittaa tuosta samasta asiasta. Monessa asennossa menee liian syvälle. Eikä edes ole ensimmäinen emäntä, joka valittaa. Eihän seksissä ole mitään järkeä, jos joutuu varomaan toista. Miten siinä voi saavuttaa sen mitä haetaan, hurmio, hurmostila, täydellinen ekstaasi, jos pitää jännitellä "sattuukohan nyt, meneekö liian syvälle?

Mielestäni paras vaihtoehto on vaihtaa kumppania. Miten täälä melkein joka naisen poikaystävän värkki on normaalia pidempi.

Joo onhan se kiva uskoa Mulla on niin iso penis että operoin sillä nielurisat peräteitse. Ei se ole koskaan hyvä? Välillä akat jaanaa että koolla on väliä, sitten kun saa kunnon melaa ei ole sekään hyvä? Pitäis olla iso ja ei pitäisi, otappa teistä selvää!

Paksu on paras 5. Jos miehellä on niin nysä että se pyörii naisen värkissä kuin nakki ämpärissä, niin ei siinä mitkään taidot auta. Se on tieteellisestikin tutkittu. Mä oon saanu hyvää seksiä sillä 20cm ja 10 cm paksulla ja parempaa seksiä 12 cm 5 cm paksulla. Toiset vaan osaa sen, mutta otan tottakai oman vastuuni myös tapahtuneesta.

Minua ei höylätä, panna tai survota. Kyllä se rakastelun puolelle menee. Vähän mahdoton uskoa tuota 10 cm paksuutta Kyse onkin ympärysmitasta eikä halkaisijasta. Jos olisi niin, että iso penis olisi naisten mielestä hyvä juttu, niin luonto olisi hoitanut asiat niin vuosimiljoonien kuluessa, että kaikilla miehillä olisi "iso" kalu. Mutta kun ei ole. Jostain syystä jokaisella hevosella, jokaisella norsulla, jokaisella sarvikuonolla jne. Ja siihen on syynsä.

Ihmisillä ja apinoilla näin ei ole ja siien on tasan tarkkaan syy, joka on geeneihin koodattu. Gaussin käyrä osoittaa, että keskiverto on normaali ja se mitä luonto suosii lisääntymisen takia. Isomunaisten turhamaista narsistista panettelua, että isomuna olisi jotenkin hyvä juttu pitkällä aikavälillä tai ylipäätänsä mitenkään.

Machoilua ja vertailua ,kun mikään ei enää riitä. Ehkä pornossa ja näyttelyissä, mutta ehkä ei sittenkään arkipäiväistyessä. Naisen emätin sijaitsisi jossain ihan muualla, jos puolimetrinen mela olisi se mikä on hyvä juttu. Pojat ei tajuu mitään evoluutiobiologiasta.

Ei pelkästään naisen mielihalut ole ratkaisseet, minkäkokoset penikset pääsee jatkoon. Isot penikset ovat olleet epäkäytännöllisiä ennen nykyaikaisten vaatteiden keksimistä. Jäävät helposti nostellessa tavaroiden alle. Pieni pienis soveltuu paremmin kovissa olosuhteissa selviytymiseen, ja on yhteydessä ihmisen kehittymisessä älykkääksi olennoksi.

.. 4. tammikuu exällä oli sekä liian pitkä että ecteni.euät kivut .. Nimimerkki "Itte oon cm" on koko mies yhtä kyrpää, kuten hän itse todistaa. Kommentoi. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja . huhtikuu Aki ei halunnut isyystesteihin, eikä Katilla ole mitän tietoa siitä, keitä olivat häntä polttareissa nussineet miehet. Pera kysyi kiusaten Katia. huhtikuu Aki ei halunnut isyystesteihin, eikä Katilla ole mitän tietoa siitä, keitä olivat häntä polttareissa nussineet miehet. Pera kysyi kiusaten Katia. Vierailija: "Päivää foorumille! Asiani on hieman nolo ja kiusallinen. Olen nuorehko miekkonen ja "ongelmani" on todella suurikokoinen penis. Juhlakunnossa. 4. tammikuu exällä oli sekä liian pitkä että ecteni.euät kivut .. Nimimerkki "Itte oon cm" on koko mies yhtä kyrpää, kuten hän itse todistaa. Kommentoi.

Paksu kyrpä seksiliike

Paksu kyrpä seksiliike