pillu ja tissit mies ja seksi

Minulle on rintojen koko samantekevää, kyllä se muista asioista tulee seksualisuus. Ne miehet joille rintojen koko on tärkeä, eivät ole sinun arvoisiasi vaan toivon,että löydät parempaa seuraa ja toivotan sinulle onnea! Mun nais ystävällä on aa kupit ja molempia kiihottaa kun syön hänen rintansa, ja hän joskus minun: Älä ihmeessä laita silikoneja Merkki joko paskasta itsetunnosta tai "haluan munaa keinolla millä hyvänsä".

Sinun kohdallasi ehkä tämä ensimmäinen. Parempi pitää omana tietonaan tuo itsetuntosi puute kuin kertoa siitä jokaiselle vastaan tulevalle. Kunhan nännin alla on cm pehmeää niin se riittää sexikkyyteen.

Loppu on ihan turhaa. Pienet terhakat rinnat on seksyt. Muu vartalon kunto on paljon täkeämpää. Tiukka naisellinen kroppa hyvällä perällä ja siihen liitetyt kärpännoukat on parasta. Mielestäni naiset itse vauhkoavat rintojensa koosta ihan liikaa.

Kivan näköiset kasvotkin menevät kevyesti rintojen edelle. Sehän on hyvä kun on pienet rinnat ikääntyessä eivätpähän roiku ja näyttää edelleen nuorelta.

Ei sitä tunnista ilman reaktiota. Pukeutumisella kannattaa korostaa pieniä rintoja ja kenties laittaa nettiin treffi-ilmoitus, jonka kuvasta käy ilmi rintojen koko. Jos samalla vielä kerrot hakevasi miestä, joka tykkää pienistä rinnoista, niin menestyksen luulisi olevan taattu. Kaipa se on se surullisen kuuluisa empatian ja ymmärryksen puute..

Kyllä on huolet monenlaiset,tulee ihan mieleen viidakon tähtöset. D ; voit olla myohemmin ylpeä tästäkin otoksestasi.. Kyllä se luonto korjaa heikot, ja sinun kohdallasi yrittänyt lopettaa sukusi sinuun, tehden sinusta haluttamattoman. Sitäpaitsi miehelle ratkaisee kokonaisuus, eikä mitkään rinnat. Tunnen monia todella kauniita naisia, vaikka heillä ei olekkaan mikään runsas varustus, se ei ole haitannut koskaan. He ovat olleet ihania ja upeita naisia. Mieleni ei ole tullut koskaan heidän rintansa.

Gorilalla 5cm Siinä esimerkkiä eläinmaailmasta miehille. Sitäpaitsi naisten kannattaa muistaa, että supermalleilla ja ns. Sehän ei meitä miehiä haittaa. Moi, Minä pystyn auttamaan sua tuossa jutussa miten oppii rakastamaan itseään! Jos haluat niin ota yhteyttä. Se on ihan siitä kiinni mitä ajattelee ja niitä juttuja voi muuttaa.. Jos ne vauvalle kelpaa niin ole tyytyväinen, siihenhän ne on luoja tarkoittanut. Pieni rintaiset naiset ovat pieni munaisia miehiä varten,. Itse en pidä mistään isoista, en ole koskaan pitänytkään, B ja sitä pienemmät on aina olleet minun mieleeni.

Minulle se korvien väli on paljon tärkeämpää ollut aina eikä pelkästään ulkonäkö, toki se on aina plussaa. Toisaalta sinulle voi kasvaa vaikka kuinka isot rinnat jos tulet raskaaksi, mutta älä ihmeessä ota mitään silikooneja, tai jos otat, ota vain korkeintaan B kokoiset. Jos olet muutenkin hoikka niin ei isot rinnat sinusta silti tee haluttavampaa kuin sellaisten mielestä jotka ei arvosta sinua naisena vaan rintojasi arvostavat.

Muista myös että mitä isommat rinnat on sitä enemmän maanvetovoima niitä alaspäin valuttaa! Vanhana voisit olla edelleen ylpeä nykyisistäsi toisin kuin isoista. Katse vaan pitkälle tulevaisuuteen, ja mieti tarkkaan mitä haluat! Aloittaja kuten monet pienirintaiset naiset taitaa olla luonnevikainen kun rintojaan syyttelee!! Ei rinnoissa se vika ole Ihanasti on a-kuppi toiminut kaikissa elämän pyörteissä. Pidä lihaskunnosta ja painosta huolta, niin näytät aina hyvältä.

En ikinä vaihtaisi omiani, 49 v. Komppaan edellistä vastaajaa myös. En mä ainakaan niiden rintojen kanssa seurustele joten ei niiden koolla ole merkitystä. Varmaan löytyy niitäkin pareja jotka seurustelee vain sen ulkonäön takia mutta muuten ei suhteessa ole mitään oikeita tunteita toista kohtaan. Oo ylpeä siitä sulle on annettu äläkä anna muiden päättää ulkoisesta olemuksesta.

Vaikka tämä yhteiskunta ihannoikin suurta myös rinnoissa, niin tavallaan silti pienirintainen nainen on onnekkaampi kuin pienimunainen mies. Uskon, että on olemassa miehiä, jotka pitävät nimenomaan pienistä rinnoista - jopa lähes olemattomista, mutta en ole kuullut erityisesti pienistä peniksistä pitävistä naisista; vain sellaisista, jotka sietävät niitä kun paketti on muuten ok.

Joka tapauksessa tuskin ne pienet rinnat on mikään ongelma, kun ihminen pitää muuten sinusta ja seksissäkään se ei haittaa kun muuten olet ilmeisesti melko kuuma kissa.

Eihän meistä kukaan ole täydellinen, joten jokaisella meistä on parempia ja huonompia ruumiinosia jos nyt ajatellaan vain lihallisesti. Mulla on monia kauniita ja ihania naispuolisia heteroystäviä, jotka ovat kertoneet, että eivät välitä isoista vehkeistä.

Varsinkin, jos nainen on itse pienikokoinen, niin suuresta ei ole kamalasti iloa, vaan se tuottaa enemmän kipua. Jotkut ovat sanoneet, että tärkeämpää on sellainen yhteensopivuus. Naisen emätin on normaalisti noin cm pitkä, joten ei se todellakaan edellytä mitään 20 cm melaa!!!

Väliäkö rintojen koolla, kunhan kantajansa niitä ryhdikkäästi ja ylpeydellä kantaa. Saa myös olla väärässä tässä kuka itse niin haluaa. Ei rintojen tarkoitus ole miellyttää miehiä. Ainakin minä rakastan kun joku hyväilee rintojani. Pyydä rakastajiasi hyväilemään rintojasi, hitaasti ja hellästi. Sulje silmäsi ja tunne miltä hyväily tuntuu, ja unohda miltä sinä tai rintasi näyttävät. Seksi on tunne ja yhteys, ei ulkonäkö. Seurustelin aikoinaan erään tunnetun aatelissuvun tyttären kanssa n.

Hänelläkin oli pienet rinnat. Kun alun kankeuden jälkeen hän omaksui säännöllisen estottoman rakastelun kanssani, niin heränneet hormonit hoitivat homman ja kuppikokokin kasvoi vähintään kertaiseksi. Mitä se aateluus tähän liittyy???? Kas, taisit seurustella minun kanssani.

Olen aateloitu ja täysin lauta. Pääasiakai se on että ne tissit vauvaa kiinnostaa ja sille elannon tuottaa. Isot rinnat näyttää kyllä hyviltä ja kiihottavilta kun ne on laitettu sopivasti pullistelemaan puvun kaula-aukosta, ja heiluuhan ne kivasti kävellessä. Mutta kun riisutaan vaattet vex niin ei ne enää välttämättä niin kauniit sitten olekaan.

Kyllä pieni on kaunista ja onhan ne paljon harvinaisemmat jos ne on tosi pienet, ainakin itse tykkään ja ihailen pieniä rintoja.

Ja silikoonit on kaikista huonoimmat , aito on aito oli ne sitten vaikka kuinka laudat. Isojen rintojen kustannuksella on keksitty tehdä vain pelkkää bisnestä, milloinhan se muuttuu toisinpäin, odotellaan sitä. En ihan tajua miksi silikoneista puhutaan niinkuin se tarkoittaisi automaattisesti langanlaihaa mallia, jolle on sitten ympätty silikonia vähintään DD-koon edestä? Siis onhan näitä ns. Tässä on syytä ottaa huomioon, että niitä luonnollisemman oloisia implantteja ei huomata implanteiksi, joten mieleen ei jää implanteista mitään muuta kuin näitä "silikonimisuja"..

Ei millään pahalla, enkä missään nimessä halua edes sinänsä suositella implantteja kenellekään.. Mutta ei se nyt minusta ainakaan ihan älyttömin ajatus ole, jos naisella etupuoli on melkein kuin 13 vuotiaalla pojalla, ja haluaa edes jonkinlaiset tissit. Joku B-kokoinen voisi varmaankin olla aika luonnollisen näköinenkin.

Tähän väliin voisi palauttaa mieliin, että eikös Angelina Jolie vaihdattanut luomunsa silikoniin terveyssyistä? Tuskinpa hänen rintavarustuksensa näyttää oleellisesti luonnottomammalta kuin ennenkään. Lopulta on kuitenkin syytä huomata, ettei se ulkonäkö ole kaikki kaikessa. Etenkin jos ajattelee rakastelua, niin jos siinä on tunnettakin mukana, niin itse ainakin haluaisin vain mahdollisimman lähelle.

Ei silloin oikeastaan näe toista enää ollenkaan, tuntee vain ihollaan, aistii läheisyyden koko olemassaolollaan. Eikai aikuiset ihmiset sentään ihan oikeasti pane niinkuin pornovideoilla?

Siis niin että jätetään riittävästi rakoa kameramiehellekin? Saahan sillä tavalla hyvin kuvattua sitä penetraatiota.. Mutta on vaikea keksiä miksi kukaan oikeasti haluaisi panna sillä tavalla? A tai B kupit,pisaramallit Älä "hyttysenpurema" vedä suruusi enempää viinaa, se ei ainakaan tee perseellesi hyvää. Minun naismakuun isot rinnat ei ole puoleensavetäviä. Ulkonäön puolesta tykkään pienistä rinnoista ja ne sopii erityisen hyvin hoikkavartaloiselle. Minä sytyn siis nimenomaan siitä jos on kiinteät eli pienet rinnat oli ne sitten AA tai B.

Ei silti pidä unohtaa että jos oikeesti haluaa että kemiat pelaa kaikilla tasoilla ja pidempäänkin niin luonne on oikeesti tärkeä! Jos kaipaatte kehujaa pienille rinnoille niin saa mielellään laittaa viestiä: Itseäkin kiihottaa, kun pienet rintani turpoavat jä nännit nöpöttää. Eikä haittaa, että mieskin niitä jumaloi. Pienet mutta kauniit 5.

En voisi kuvitellakaan makaavani kenenkään kanssa, joka keskittyisi miettimään, minkä kokoisista rinnoista pitää. Miehen pitää olla riittävän älykäs tajuamaan, että olen kokonainen.

Muunlaisilla ei ole mitään asiaa. Täällä on kanssa sellainen ihminen joka ei katso rintojen kokoihin. Niin että et katso kokoihin, mutta vihaat isoja. On kahdenlaisia miehiä, tissimiehiä ja peppumiehiä. Itselle ei todellakaan ole väliä onko pienet vai isot tissit tai että onko niitä ollenkaan: Mies 48v Ei ne rintojen koko asiat ole se pointti. Jos vartalo muuten on seksikäs, tiimalasi vartalo, Niin unohtamatta sisäistä kauneutta.

Ei ihminen rakastu vartaloon, ihastuu kyllä, mutta tunne tasolla mennään sisäisessä kauneudessa. Kyllä pienitissistäkin panee kunhan osaa imeä kunnolla ja antaa persettä pillun lisäksi. Kyllähän sellaisen pienirintaisen kanssa tulee vähän sellainen olo kun olis jonkun nuoren pojan kanssa, menee kumminkin jos ei muuta tarjolla. Eiköhän totuus ole jotenkuten näin että pikkumunaiset äijät täällä kertoo kaikille tykkäävänsä hyttysenpuremista tisseistä siksi että silloin nainen ei voi valittaa äijien mikropeniksistä, tiedän että totuus voi sattua mutta silti!!!

En pidä läskistä 6. Amatööri on oikea sana. Persettä on kiva katsella, puristella ja palvoa. Ja onhan se kiihottava eri asennoissa ; Olisit vain tyytyväinen jos saat huomiota: Tissejä on kiva katsella, puristella ja palvoa. Ja onhan se kiihottava eri asennoissa;. Vasta sitten olet kasvanut aikuiseksi, kun hoksaat, että onnesi ei ole tisseissäsi, vaan korviesi välissä. Ei se ole myöskään jalkovälissäsi.

Varo nyt vaan ettei järki mene pakkasen puolelle. Pashaa jauhat, huomaan sen. Kai siitäkin sitten joku voi jonkun kiksin saada. Jatkahan elämääsi B ja A-kupeista huolimatta.

D kissaihmiset ja koiraihmet eivät koskaan tule ymmärtämään toisiaan ;: Vinkki aloittajalle millaisia miehiä kannattaa katsoa sillä silmällä: City lehti kertoi vuosia sitten että kysymystä siitä millaiset miehet pitävät pienirintaisista ja millaiset isorintaisista on tutkittu Yhdysvalloissa. Tulos oli että raittiit miehet pitävät pienirintaisista ja myyntimiestyyppiset miehet taas isorintaisista.

AA-kupin rinnat ovat seksikkäät!!!!! Mulle sä kelpaisit hyvin se riittää pidät itsestäsi huolta. Sä oot katsellut vääriä miehiä. Mulla on ollut huono karma. Täällä olisi mies joka tykkää pienistä rinnoista. Muakin ihmetyttää sama juttu.. Se saadaan muuttamalla omia ajatuksiaan.. Sellainen joka kerran haukkuu.. Terve ihminen ei tarvitse haukkua muita! Älä tuhlaa energiaa haukkujiin! Keskity vain positiivisiin asioihin, äläkä yhtään negatiivisiin.

Jos et anna voimaa tälle asialle ja lieveilmiöille,niin pikkuhiljaa se ei enää ole mikään asia. Jos taas täällä puolustaudut,niin vaikket ehkä itse tiedosta sitä,niin kasvatat ympärillesi entistä suuremman muurin. Sinun kannattaa varmaankin katsella sellanen mies josta itse tykkäät ja joka tykkää sinusta. Oikeesti tissien koolla ei ole mitään merkitystä parinvalinnassa, vaikka miehet minäkin katselee erikokoisia tissejä aina tilaisuuden tullen.

Ei se pelkkä katselu tarkoita mitään erityistä kiinnostusta, se on vähän sellanen miehen elämään kuuluva juttu. Ja kaikesta päätellen naisen elämään kuuluva juttu vielä enemmän. Että unohda vaan tissisi ja keskity siihen vastapuoleen. Kun sopiva osuu kohdalle niin isket kiinni vaan hyvällä itseluottamuksella. Eritätin hieno homma nimittäin jos naisen itsetunto perustuu johonkin muuhun asiaan kun tisseihin.

On vuosien varrella kehittynyt sellainen mielipide että isot rinnat ovat jopa vastenmieliset. On tullut vastaan sellaisiakin isoja jotka eivät tunne mitään. Mitä pienemmät sitä herkemmät. Tuo 85 cm on siis vartalosi ympärysmitta rintojesi alta. Eli aika isoiita olet tai lihava tai sitten cm pitkä. Juu on aina yhtä hämmentävää kun naiset eivät itsekään tajua rintaliivien kokomerkinnöistä mitään Itse olen kokoa 70F-G, eikä minulla todellakaan ole jättimäiset rinnat, ja sitten 85DD väittää olevansa siro mutta valtavapovinen?

Sen verran toki minullakin on kokoa että miehet huomaavat vaikken pidä syvään uurrettuja paitoja, mutta ei mitään kipuja tai muita haittoja.

Ja niistä katseistakin pitää vaan ottaa ilo irti ;. No ei mua ainakaan kiinnosta pienet rinnat. Kyllä sen verran täytyy olla, että on käsistä pursuaa yli. Itsekin olen enemmän naisen peffasta kiinnostunut kuin tisseistä, mutta kyllä pienet tissit ovat aika nolot ja tunnelmanlatistajat.

Sama kuin miehellä olisi joku pikkurillin kokoinen nysä. Eihän omalle kropalle mitään voi, mutta ei toisten tarvi siitä tykätäkään. Minunkaan rintani eivät herätä erityisempää kiinnostusta miehissä, vaikka on D-kupit.

Älä viitsi, aikuinen ihminen!! Valehtelet kuin hevonen laukkaa. Kyllähän siinä ittensä homoksi alkaa mieltämään jos kiihottuu poikamaisista naisvartaloista,hyi hemmetti..

Muotoja täytyy olla kyllä naisella mitä kosketella. Ei yhtään kiinnosta eikä innosta alkaa näytellä että mmm ihanat rinnat,tahdon kosketella niitä kun ei tiedä miten senkin ihmeen edes tekisi. Mies ei halua 5. Vain mielenvikainen oidipus kompleksistä kärsivä nysäkulli haluaa nuolla ja puristella naisten rintoja.

Pieni on kaunista 5. Kyllä pienet rinnat ovat myös seksikkäät. Omalla naisella on super suuret luomu rinnat jotka kohta roikkuu navasssa asti. Eivät todellakaan ole kiihottavat.

Pienet rinnat ovat aina "oikeassa" paikassa ja saavat naisen tuntumaan nuoremmalta. Selvästi jonkun pienirintaisen kirjoittama. Säälin kyllä naistasi , että tuollaisen kumppanin on joutunut parikseen ottamaan. Kuten jo aiemmin kirjoitin, oikeanlainen kumppani rakastaa naisensa rintoja eikä todellakaan puhu tuolla tavalla niistä jollain palstalla. Pienet rinnat ovat hyviä-tyttömäiset. Itse pidän ulkonäöllisesti tärkeämpänä pakaroita.

Jos sinulla on hyvä ahteri, ole tyytyväinen siitä. Monilla naisilla nimittäin ei ole. Rintojen koolla ei ole muuten väliä, kunhan ovat saman kokoiset: Älä pilaa terveyttäsi jollain silikoneilla, kadut niitä jälkeenpäin kuitenkin.

Olet varmasti kaunis juuri tuollaisena kuin nyt olet. Itseäni ainakin alkoi kiinnostaa ja mietityttää miltä näytät Miksi tissit ovat ne tärkeimmät. Voihan naisella olla huonot hampaat tai huono luonne. Jos olet vielä nuori, ei huolta, ne kasvaa iän myötä ja varsinkin, jos saat lapsia. Imettäminenkään ei pikkutisuista rumenna, päinvastoin!

Itse kuulin nuorena itseäni vanhempien miesten huutelevan minulle ohi kulkiessani, että eihän sulla ole edes tissejä, ja silloin sattui, nyt ajattelen viisaammin! Nuo miehet olivat tyhmiä ja itsekkäitä ja esineellistivät naiset seksiobjekteikseen. Onneksi en joutunut sellaisten "saaliiksi"!

Sain arvokkaamman miehen, joka ei arvostellut minua fyysisten ominaisuuksieni mukaan, ja minusta rumasta ankanpojasta tuli vuosikymmenten aikana upea joutsen!!! Miehelle, joka näki minussa muutakin kuin olemattomat rinnat!!! Jenni vartiainen on Suomen kauneimpia naisia ja hänellä on tosi pienet tissit. Näytää silti hyvin menevän On sulla sit pienet rinnat tai isot rinnat, niin sinä olet silloin viehättävä, kun menet ulos, luotat itseesi, et murehdi niistä rinnoistasi, olet positiivinen ja ulospäinsuuntautuva ja yllättäen monikin mies sinua pitää hyvinkin viehättävänä.

Voi ne isot rinnat olla, mutta eipä ne tee sinusta sen viehättävmpää, jos asenteessa on ongelmaa. Sitäpaitsi, nainen jolla on hitusen pienenpi rintamus näyttää usein paremmalta vaatteissa ja voi käyttää enemmän erilaisia vaatteita, kuin isorintainen. Ja en sano tätä siksi, koska olisin isorintaisia vastaan. Olen itse isorintainen ja monet vaatteet joita haluaisin käyttää näyttävät vain typerältä näiden lollojen kanssa. Ja oikeanlainen mies oppii rakastamaan just niitä sun rintojasi sellaisena kuin ne on.

Hei Itse olen pitkän ikäni aikana aina pitänyt pienirintaisista naisista. Suuret rinnat eivät herätä valtavaa mielitekoa mutta ne pienet Et varmasti tunnista mistään sitä "oikeaa" miestä jonka mielestä pienet rinnat on paremmat mutta on meitä muitakin kuin minä. Toivottavasti sattuu vastaan se oikea.

Sitten siitä takaapäin panemisesta kuten sanoit. Itselläkin se on suuri mieliteko mutta suuteleminen ei oiekin niin onnistu. Kuitenkin kunnon suudelmat ovat aivan huiminta erotiikkaa ja todella seksikästä.

Siksi on aivan välttämätöntä olla välillä kasvokkainkin. Eniten kai tuo asento on sitä mitä voi vaihdella, onneksi. Eikai kukaan nyt tissien koon perusteella itselleen naista hae. Kyllä se kokonaisuus ratkaisee. Keskenkasvuiset klopit niitä tissejä katselee. Itsellä on ollut nuorena pienet tissit ja raskauden aikana suurenivat.

Nyt vanhempana haikailen pienien tissien perään. Suurista rinnoista ei ole muuta kun haittaa, siinä ne vanhemmiten alkaa roikkua vatsan päällä ja hiostavat ja painavat hengitystä ja niskaa ja hartioita.

Silikonit kertoo kyllä huonosta itsetunnosta ja ovat typerän näköiset pallot. Kun tapaat oikean miehen, niin ei siinä tisseillä paljon merkitystä ole.

Unohda koko tissit, kyllä ne siitä kasvaa kunhan saat lapsia ja vanhenet. Aloittaja, suosittelen hankkimaan heti aivoimplantin kun sellainen keksitään. A cup Jorma 5. Joo-o, en jaksanut lukea kaikkia viestejä Teet miten vaan, niin Nam! Olet herkku joka tapauksessa. Varhaisaikuiset miettivät rintojen kokoa tai sitä mitä Salkkareissa tapahtui eilen.

Kun saavutat aikuisuuden, osaat suhtautua asiaan oikein. Voi kuule, hyvä bepa pesaa isot rinnat. Ei sen parempaa kuin hyväperäinen nainen ja kiihkeä, nam. Parhaimmat kokemani tissit olivat tripla A. Kone starttasi kuin ammuttu kun painoi jompaa kumpaa niistä! Höps, älä tommosia mieti. Mää haaveilen kiinteemmästä pepusta, hoikemmasta olemuksesta kg, vaikka on H kuppi. Ärsyttää, kun miehet töllää tissejä. No hyvä alku jo, kun -5kg lähtenyt 1,5 vk: Eti itestäs parempia puolia, just kiintee peppu, hoikka olemus, kauniit kasvot.

Etsin määkin ylipainosena itsestäni hyviä puolia pitkä, kauniit pitkät paksut hiukset, hyvä iho. Mutta Onnea sinulle kilojen pudotuksessa.. Taas täällä on puhumassa jotain alle viisivuotiaita!!!!! Hakeudu hoitoon kiiresti lääkäriin! Minullakin on pienet rinnat Asiaan miehenä tykkään pienistä tisuista, ja se on kai suhteellisen normaalia täysi-ikäisenä, eikä haitta vaikka olet vanhempi kuin 38V Luultavasi rintojen koko merkitsee Sinulle enämmän kuin miehille.

Jos etsit miestä, jolla tykkäämiskriteeri on pienet rinnat, niin olet hakoteillä. Kyllä se kokonaisuus on tärkeämpää. Jos takapuolesi on haluttava, niin ole siitä tyytyväinen. Sinulla on ihan hyvät rinnat! Ei niiden tarvitse olla jalkapallon kokoisia Rintasi suorastaan kiihottavat minua!! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Naisen aidot rinnat ovat ihanat! Niiden hyväily ja reagoiminen saa miehen kiihkoon.

Mikä määrittää teitä mielyttävien rintojen koon? Rintojen tilavuus vai rintojen suhde kantajaansa? Näetkö rinnat yhdenvertaisina, koska ne on tilavuudeltaan ja samat vai vaikuttaako rintojen koko suhteessa kantajaansa mielipiteeseesi? Näetkö rinnat yhdenvertaisina, koska ne näyttävät suhteessa kantajaansa samalta vai vaikuttaako rintojen tilavuus mielipiteeseesi?

Tässä kaavio helpottamaan ajattelutyötä: Aloittajan tilannetta ajatellessa voisi hänen hoikan vartalon AA rintoja verrata isompi kokoisen naisen AA rintoihin, jotka ei einää olisi niinkään "itikan puremat" koska täytettä löytyy enemmän ja aloittajan päällä nämä samaiset rinnat olisivat jo B-kupit, mutta vaikutelma ei suhteessa paljoakaan eroa.

Jos sulla on hyvä perse ja pienet tissit, ni sulla on kuitenki puolet enemmän ku muilla. Joten seki on aika jees. Ole tuhma, ota suihin, näytä persettäs. Elä paa rintsikoita ja vain toppi tai paita että nännit paistaa läpi: Voi tätä' maailman turhuutta. Kun ihmisellä on kaikkea niin rinnatkin pitäisi olla just oikean kokoiset.. Jos olet vielä nuori tyttö niin rintasikin vielä kasvavat, usko se. Jos asia vaivaa niin käytä topattuja liivejä.

Älä edes harkitse silikoneja, ne on bimpoja, aivottomia varten. Kyllä pienet rinnat on ihan kiinnostavat, kiihottavat. Jos mies ihastuu sinuun niin se tykkää sinusta sellaisena kuin olet. Muista että rinnat ovat vain yksiosa kokonaisuutta. Ei se tisseistä ole kiinni! Onnittelut siinulle ja partnerillesi! Katsotaan ne parhaat puolet Muhun ylipäätänsä vetoaa paljon enemmän siro kuin isorintainen nainen. No toki sirollakin naisella voi olla isot rinnat, mutta harvemmin, ne rinnat kuitenkin koostuvat pääasiassa rasvasta.

Mä olen aivan ehdottomasti perse- kuin tissimies. Eli mulle on tärkeetä että perse on pieni taikka sitten vaihtoehtoisesti salilla treenattu kyykkyperse. Hoikkuus ja sirous kiihottaa aivan jumalattomasti enemmän kuin iso perse ja isot tissit. Kun siro nainen ratsastaa päällä niin ai herranjumala, mitään parempaa en tiedä. Hyvä perse on paljon mukavampi asia kuin isot tissit. Ja takaapäin paneminen on parasta Pakko vastata naisena tähän. Minuakin aikaisemmin häiritsi oma pienirintaisuus, siitäkin huolimatta että monet minua hyväkroppaiseksi kehuivat.

Nyt kun olen kahden lapsen äiti olen vihdoin oppinut rakstamaan rintojani, ne ovat maailman parhaat maailman tärkeimpien ihmisteni mielestä - lapseni ovat lleet niihin aivan hulluina: Pienet rinnat soveltuvavat imetykseen parhaiten, sillä niissä ei ole niin paljon rasvakudosta tukkimassa maitotiehyitä.

Niin ja olivathan rinnat isot heti imetyksen alettua, kasvoivat kolme kuppikokoa, nyt ne ovat kuitenkin taas pienet. Mutta osaan arvostaa niitä enkä ikinä voisi kuvitellakaan pilaaani niitä silokonilla!

Mielesi muuttuu vähintäänkin kun saat lapsia: Sitä ne miehetkin haluavat - tuottaa nautintoa omalle kullalle. Minä olen iso parimetrinen mies ja aina tykännyt siroista naisista. Pienet rinnat ovat kerrassaan ihanat. Ne vain vahvistavat tarvettani suojella naistani. Olen suht menestyvä johtaja, joten turhja tulla selittämään, että kyseessä olisi joku kompleksi. Minä vain tykkään kun nainen on pieni ja vikisee ja minä vien.

Peppu on paljon tärkempi. Suht menestyvä johtaja pyörii täällä Suoli Sairastatko kenties jakomielitautia vai tykkäätkö puhella muuten lämpimiksesi? Itse olen isorintainen nainen ja voin sanoa, että toivoisin omistavani mieluummin sirommat rinnat ja terhakan pepun.

Pidän siroja naisia muutenkin kauniimpina. Isot rinnat ovat aina tiellä , mitkään vaatteet eivät tunnu istuvan jne. Saan myös jatkuvasti katseita ja kommentteja niin miehiltä kuin naisiltakin. Mutta tällaiseksi on synnyttty ja tällaisena lähdetään. Tulet aivan varmasti löytämään jonkun joka rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Itsekin uskon siihen, vaikka tällä hetkellä ei tunnu siltä. Muista että sisäinen kauneus on tärkeintä: On peppu ja rinta miehiä.

Miellytät toista osaa miehistä. Sinun täytyy vain hyväksyä asia. Ja vielä - kanssanaiset - pysähdytään miksi me alistutaan objektisoimaan itseämme ja toisiamme? Kun mihetkin ainakin ne fiksut hyväksyvät kaikenkokoiset rinnat niin miksemme mekin: Jos on pienet tissit niin tulee tunne kuin jotain kakaraa panisi!! Nainen tuo ne sinulle tykösi. Tää vähän sama kysymys kuin, onko penis parempi isona? Vasemmanpuoleisista tykkään liikaakin, mutta ne oikeanpuoleiset aina on ällöttänyt, hyi!

Nainen on tehty miellyttämään miestä, ja pienirintaiselta se ei onnistu. Toinen tykkää isoista, toinen pienistä. Toinen tykkää vanhemmista, toinen nuoremmista. Isot kiinteät perseet on parhaita mutta hauskaa se on tissien väliinkin livauttaa. Toisaalta jos olisi kunnolla muodokas iso perse niin se olisi rinnattomalle armahtava lisä.

Mies joka ei vaadi naidessa mitään ihmeellistä naisessa tyytyy latteuksiin muissakin asioissa. Komppaan, pienet tissit on kivat,, , ei kaikki akat oo samasta muotista. Kaikenlaiset naiset on ihania. Mä rakastan pieniä rintoja Laita please kuvia itestäsi sähköpostiin holjoppi luukku. Laita pussi päähän ja pornolehti selkään. Ei sillä ole mitään väliä.

Se on se pääkoppa millä on väliä. Tosin sinun tapauksessa sekään ei ole kummoinen eli suosittelen junan alle menemistä. Minä olen aina pitänyt pienirintaisista naisista. Unelmanaiseni on hoikka, siro nainen, jolla on pienet rinnat ja pienehkö takamus.

En halua arvostella isoja rintojakaan, mutta valitettavasti isomman rinnat eivät sytytä minua läheskään samalla tavalla kuin pienet. Ja hyvin suuret rinnat ovat usein mielestäni rumat. En halua loukata ketään, mutta näin se vain on minun kohdallani. En myöskään suosittele ottamaan silikoneja. Tokikaan se ei kuulu minulle mitä sinä teet omalle kehollesi, mutta omasta mielestäni lopputulos on melkein aina huonompi kuin omat rinnat.

Miksi pilata kauniit pikku rinnat Tuskin se että jotkut miehet haluavat etupäässä takaapäin johtuu siitä että he eivät pitäisi rinnoistasi. Ehkä se takamuksesi on vain niin valtavan kaunis, että he eivät halua irrottaa silmiään siitä.

Täytyy vaan tähän kohtaan sanoa että harvemmin edes katon naisen tissejä sen kummemmin tai välitä niistä muutenkaan pahemmin vaikka heteromies olenkin - osaan sentään katsoa naista silmiin kun puhun sille. En ole koskaan tajunnut tota tissi-juttua jota kaverit aina sitten ihmettelevät.

Hyvännäköinen nainen on hoikka, ja ennen kaikkea sillä on kauniit silmät. Tietysti takamuksella on jonkin verran väliä Se että ihastuisinko ja rakastaisinko sinua ei liity rintoihisi,aivan sama minkä kokoiset ne ovat. JalluJalmari joka tykkää naisista: Tärkein on naama, sitten takapuoli. Silikonit eivät ole miestenkään mielestä hyvät koska ovat luonnottomat pallot.

Ihmettelen että pallot on pysynyt 20 vuotta muodissa. Eli naisten suosiossa, ei miesten. Toivottavasti pallomuoti menee jossakin vaiheessa ohi. Törröhuuliaika meni jo ohi. Ei pienirintainen nainen saa kunnon miestä mistään. Se vain on faktaa että rinnakkaalla naisella on vara valita. Minä näin miehenä jos saisin valita ihanne naisen itselleni niin hän olisi juuri tuollainen kuin ketjun aloittaja on kuvaillut itsensä.

Tunnen ja tiedän useita pienirintaisia naisia joilla on perhe ja kaikki tarvittava maailmassa eikä heillä näytä olevan ongelmia rintojen kanssa. En itse henkilökohtaisesti pidä isorintaisista naisista, mutta jotkut pitävät. Silikoneja en suosittele kenellekkään paitsi tietysti sellaiselle ihmiselle jolla on pahoja omantunnon tuskia rintavarustuksestaan. Itse taas olen seisoskellut väärässä jonossa kun on "kyrpiä" jaettu: Eli aloittajan kanssa olen varmaan hieman samoilla huolen aiheen linjoilla, jos naisten tissejä voi verrata miesten vehkeiden kokoon näin eri sukupuolten välisinä huolen aiheina Mutta jos tämän ketjun aloittaja "hyttysenpuremat" tykkää tällaisista miehistä kuin kerroin olevani niin otappas tänne yhteyttä niin vien sinut vaikka kahville!

Mistäpä sen tietäisi kuka tykkää minkäkin kokoisista rinnoista, tai mikä hiusten tai silmien väri ketäkin miellyttää eniten.. Kuka tykkää pitkistä, kuka lyhyistä? Rintojen ja takapuolen välisestä suhteesta sanoisin, että kyllä niillä varmasti joku korrelaatio on. Monesti hieman urheilullisemmilla on kuitenkin ne parhaat takapuolet, mutta toisaalta aika usein iso osa rintojen koosta on vaan rasvaa.

Mitä hoikempi nainen, sitä pienemmät rinnat.. Eihän se tietenkään ihan näin suoraviivaista ole, mutta kyllä siitä on totta vähintäänkin se toinen puoli. Yleisestiottaen miehet varmaan useammin kuitenkin kiinnittävät huomiota, sanoisinko "selvästi näkyviin" rintoihin, kuin todella pieniin.. Ja puheet keskenkasvuisuudesta kannattaa tässä kohtaa jättää omaan arvoonsa.

Tosiasia on kuitenkin se, että rinnat ovat naisellinen piirre ja useimmat miehet pitävät oikeastaan kaikesta siitä mikä tekee naisesta naisen. Epätavallisen tasainen etupuoli ei valitettavasti ole kovin naisellinen piirre sinänsä.. Niitä naisellisia piirteitä on monia muitakin.. Rinnoista usein puhutaan, mutta ei se todellakaan ole naisessa kaikki.

Naisellisuus voi näkyä monessakin paikassa, ja saada niin monenlaisia ilmentymiä että ainakin minulle olisi suoranaista tuskaa edes yrittää määritellä mistä oikeastaan itsekään pidän.

Nainen on kuitenkin kokonaisuus.. En minä ainakaan pysty sanomaan että joku tietty rintojen koko olisi paras.. Se riippuu niin paljon naisesta miltä näkeminen tuntuu.

Ja toisaalta siinähän se, tunteessa.. Ei se loppujen lopuksi ole maailman tärkein juttu miltä kukakin näyttää. Vaikka epäilemättä jonkin verran voi helpottaa kiinnostaviin ihmisiin tutustumista jos näyttää poikkeuksellisen hyvältä.

Kiitos asiallisesta ja fiksusta kirjoituksesta Sama se on miehillä hävettää kun on, niin pikkunen kyrpä. Olemme erinlaisia etsi sellainen joka kiihoittuu sinusta. Pienet terhakat on sata kertaa paremmat, kuin isot ja roikkuvat rinnat. Ei kukaan katso pienirintaisia naisia. Iso rinnat vie voiton Ihme höpinää tuo "sinut itsensä kanssa, itsetunto" blaa blaa.

Pitääkö sitä yrittää mielistellä kun jokainen silmillä varustettu ihminen tietää kumpi kerää katseet. Ne saa aina halutessaan pois jos alkaa tuntumaan siltä, että miehet katsovatkin minussa sitä kohtaa missä lukee "olen sinut itseni kanssa".

Eihän kukaan rintojen kokoon voi vaikuttaa,ne on mitkä on,paitsi hankkia silikonit! Kylläpä tämä on saanut ihmisten kiinnostukset heräämään. Minäkin olen pienirintainen, mutta eipä ole ongelmaa ollut. Kyllä ne terhakat "teinitisut" kelpaa monelle! Aloittaja, B-kupit eivät ole ihan jees vaan D-kupit. Hommaa silikonit, elämänlaatusi paranee kertaheitolla. Lainaa pankista, hyvä sijoitus. Rinnaton nainen ei ole mikään nainen. Ei ihme että miehet tahtovat panna takaapäin.

Ei voi vaatia miehiä kiinnostumaan sellaisita, mitä ei ole! Onpa naisilla nyt rinta ongelmia? Pitääkö "sinä" nainen tuhota vartalosi silikoneilla ja sitä kautta terveys loppuelämäksi! Naiset miettikääpä asiaa terveyden kannalta eikä vain että rinnat pitää olla suuret ja takapuoli haluttavan näköinen?!? Silti julkisuudessa "naiset" arvostelette kun miehet katselevar naisten takapuolianne??

Olenhan sinkku mies ja eipä tartte riidellä naisen kanssa. Jos kasvot eivät ole kauniit, kukapa silloin kiinnostuisi? Ketjun aloittajaa muuten askarutti miten tunnistaa pienistä rinnoista pitävä mies ja miten saada mies huomioimaan perseen lisäksi myös rinnat, tiedoksi teille jotka keskustelette siitä, kuka pitää minkäkin kokoisista rinnoista.

Joku pitää isoista rinnoista, joku pienistä ja joku äidistä ja toinen tyttärestä, entä sitten? Itse pidän pienistä rinnoista, se tosin ei lue otsassani. Eiköhän pienistä rinnoista pitävän miehen tunnista siitä, että hän tuijottaa pieniä rintoja teltta housuissa? Ja vaikka olenkin mies ymmärrän, että naisilla on rintojensa kokoon liittyviä komplekseja. Tunnustan myös olevani tyytyväinen siitä, että miesten penikset eivät joudu samanlaisen vertailun kohteeksi kuin naisten rinnat.

Itelle sillä rintojen koolla ei ole koskaan ollu mitään merkitystä, aina jos oon ihastunu tai kaks kertaa elämässäni rakastunu nii se on kyllä ollu naisen luonteesta ja persoonasta kiinni. Ja se et nainen on sinut itsensä ja kroppansa kanssa nii saa miehet pyörimään ympärillä. Mua vetää puoleensa vahvat ja itsevarmat naiset. Jos pitää hoikista naisista, on tyydyttävä suht pieniin rintoihin.

Rinnathan ovat pääosin rasvakudosta. Ainoastaan muutamilla luonnonoikuilla on suuret rinnat, vaikka paino on ihannelukemissa.

Moni nainen olisi ikionnellinen jos heillä olisi samanlainen seksikäs ja kiihoittava peppu kuin aloittajalla. Mutta sehän ei tuolle tytsylle riitä, ei, hänpä haluaa miehen, joka "vaatii" pieniä rintoja naiseltaan!! Sehän on ihan yhtä typerä vaatimus kun isorintaisuuskin!! Hyväksy ne miehet joille rintojesi koolla ei ole merkitystä. He ovat varmasti parempia kuin pienirintaisuutta vaativat miehet.

Hoh hoijaa sanon jälleen kerran: Kaikki mehet eivät todellakaan pidä isoista rinoista, jotkut pitävät isoista ja jotkut pienistä, se on fakta!

Itse ole aivan heikkona hoikkiin ja todella pienirintaisiin naisiin, en tiedä miksi, mutta niin se vain on. Isot rinnat eivät kiinnosta millään tasolla ja ovat todelliset erotiikan tappajat minulle, silikoonit on totaalinen turn off. Itse en edes haluaisi seurustella isorintaisen naisen kanssa.

Miksi tästä asiasta pitää edes vängätä? Synti aiheuttaa pahaa oloa kaikille osapuolille. Ota usko vastaan ja tee parannus Seksi kuuluu vain avioliittoon.

Mikähän siinä on kuin nainen antaa, niin on jakorasia. Jos ei anna niin on pihtari? Laasosen opetuslapsethan ovat sitä mieltä, että kaiken maailman kurjuus johtuu pihtaavista naisista. Miehen nykyistä alennustilaa parantaa ainoastaan se, että miehet saavat enemmän seksiä. Naisen pitää myös ymmärtää parisuhteessa, että mies tarvitsee seksiä myös muilta naisilta.

Nimittäin tykkään pienirintaisista ja hoikista naisista. En arvosta kokoa takapuolessakaan. En ole täysin tietoinen noista kuppien kokoluokista, mutta keskusteluun johdattelevan naisen kuva ylävartartalosta herättää kiinnostusta. Isot rinnat ovat vain tiellä ja tekee kipeää kun ne lentelee valtoimenaan kuin mitkäkin kassit. Miehetkään juokse alasti kun vehjeet hakkaa reittä vasten. Tietysti kunnon synnyttäjä tarvitsee valtavat maitokannut. Jos soutu on kutakuinkin kuin nuoren neidon voi kokkapuun ja peräsimenkin pidon tyystin unohtaa.

Sun pitää vaan korostaa niitä muita hyviä puolias. Laita vaikka kireet nahkahousut jalkaan baariin riittää miehiä varmaan vaikka kuinka paljon. Olisipa minullakin A tai edes B. Olen pitkä ja painoa on 52 kg. Kuitenkin rintaliivinsä koko pitää olla 70 ja kuppikoko vähintään C. Ei ne kuitenkaan silmiinpistävän isot ole. Nuorempana herättivät kiusallista huomiota.

Tisseistä huomauttelu on selvä turn-off. Minulle on ihan samantekevää mitä joku muu, olisitteko mies tai nainen, ajattelee tisseistäni tai muustakaan ulkonäköni liittyvästä seikasta. Minä pidän pienirintaisista naisista. Älä ole huolissasi rintojesi koosta koska on paljon miehiä jotka pitää pieni rintaisista naisista.

Itsekin lukeudun niihin miehiin jotka tykkää pieni rintaisista naisista. Koska olen itse huomannut että pieni rintaiset naiset syttyvät paljon paremmin seksin aikana kun mies hyväilee niitä kun iso rintaiset naiset.

Olet tavannut vain vääränlaisia miehiä. Lähettele mulle päin s-postia niin voidaan jutella kahden kesken asioista halttunen. Sunnuntai terveiset Toni ;. Mutta mikä hintasi olikaan per tunti? Viddu missä utopiasssa elät. Ai että nainen heti pistää sulle yksärii ja haluu panee? Herää peräkamarin poika ja lue käsityölehtiä. EI rinnat merkkaa mitään vaan se nainen millanen itse on.. Kyllähän juttu on näin.

PIenirintaista en panisi, en edestä enkä takaa. Mikä se sellainen nainen on jolla ei tissejä ole? Taidat olla aivan munaton, ainakin juttujesi perusteella. Mikäs mies se on jos ei ole munaa fyysisesti eikä psyykkisesti. Ja vika ei ole rinnoissa vaan aivoissa. Ei miehet niin ahdasmielisiä ole etteivätkö pienirintaista kelpuuttaisi. Enemmän kuuluuttaisin naisten asenteeseen muutosta siitä metrilenkistä. Mikäli asia vaivaa aivan jatkuvasti ja olet aivan varma että esim.

Ennen moisia on syytä harkita asioita perusteellisesti ja varsinkin että onko se todella tarpeen. Olet varmasti tosi upea pakkaus sellaisena kuin olet ;- Voimia sister! Paras on kuitenkin se, mitä löytyy naisen pään sisältä. Minä pidän, suorastaan rakastan pieniä rintoja!

Millainen mies sitten olen: Ikää on 26v ja hiuksia on ohimolta karannut melkoisesti Parempaa panoa et löydä. Minulle kelpaa, kunhan edes jotain reikää saa Enpä kyllä osaa sanoa minkälaiset. Mutta tosiaan, kyllä mulle kova seisokki tulee välittömästi kun näkee hyvän perseen ja antaa mielikuvituksen liihottaa että pääsee hitaasti työntymään takaapäin. Rinnoista en saa oikeastaan mitään viboja, varsinkaan liian suurista. Pienet kiinteät nöpöt on mielestäni seksikkäimmät.

Isot lollot on kylläkin jollain tapaa inhottavat. Nehän roikkuu aina koska painovoimalle ei voi mitään. Liki neljäkymmentä vuotta sitten tapasin Joensuussa pitkän hoikkakroppaisen naisen jolla rinnat oili kuin omani ja nänninit kuin Nortin natsat. Kyllä se vaan oli nuorrena kiihottavaa. Kaikki me ollaan erilaisia niin mihet kuin naiset. Kauneus on katsojan silmissä. Tärkein panohommissa on sun söpö pikkupillu ja tietty oma asenteesi.

Minä ainakin tykkään nuolla sievää posliinia, ei niillä tisseillä niin väliä. Ei todella haittaa yhtään. Luulen kyllä että tärkeintä on se että kannat itsesi ylpeenä. Vaikka rintasi ovat pienet ole niistä ylpeä. Silikonit on huono ratkaisu. Eikä se pano takaapäin ole sekään ihan huono ratkaisu. Edellyttäen tietysti että itse nautit siitä. Vaimon tissit on täydelliset ja pillu on tiukka. Kuuma blondi ja hänen miehen veli. Paksu perse ja isot tissit.

Isot tissit ja tiukka perse. Iso perse ja kuumat tissit. Kuuma kotiäiti ja hänen onnekas naapuri. Kurvikas perse saa munaa sisään. Saksan naisen perse ja pillu on täydelliset.

Nuoren tytön perse on erittäin kurvikas ja kuuma. Kuuma perse saa kyrpä sisään. Hänen tissit on isot mutta vittu on tiukka. Suuret tissit ja tiukka pillu. Kuuma blondi ja hänen miehen ystävä. Isotissinen blondi ja hänen miehen ystävä. Teinitytön tissit on isot. Nuoren naisen tissit on isot.

.

YOURS PARADISE EROOTTISET KERTOMUKSET

Kullissa ei myöskään ole silmiä eikä rinnat kasva pillun lähellä, joten Jos joku tissin ulkonäkö vaikuttaa seksiin, niin etsi parempi mies (ainakin omaksi iloksi tai . maaliskuu mutta perkule vieköön olen ollut väärässä jonossa kun tissejä jaettu kokemuksessta. tällaisia miehiä toiset miehet kutsuvat naisten pillun. Pillu. – Aika vaikeeta on – tissit – vetää tätä junaa yksin – seksi. Pitihän se paikkansa – pillu tissit seksi sanoja vaan mukaan, pillu, eiköhän se miehen. Pillu ja tissit mies ja seksi Pienet rinnat ja peppu,on kiihottavat,elä mene suurenteleen niitä. Paljautta siis kannatetaan, mutta itse olen sitä mieltä, että sekä isot että pienet rinnat ovat kauniit. Naisen kun kunnolla tyydyttää se tekee sen jälkeen mitä vaan. Hyvä perse on paljon mukavampi asia kuin isot tissit. Ei sitä tunnista ilman reaktiota. Varsinkin, jos nainen on itse pienikokoinen, niin suuresta tampere seksikeskustelut ole kamalasti iloa, vaan se tuottaa enemmän kipua.

Erotic massage salon hieronta pirkkala